Het Let Love Rule online Programma

Een volledige innerlijke transformatie doorgaan en in de versie van jezelf kunnen stappen die komt vanuit liefde en vertrouwen.

IK WIL STARTEN

AANBEVOLEN DOOR

Let Love Rule 

Als je terug kan komen naar vertrouwen en liefde in een systeem dat draait op angst en tekorten, dan ben jij al de ware revolutie.

LIEFDE IS ALTIJD HET ANTWOORD

We leven in een tijd waarin er veel chaos, angst, verandering en verdeling om ons heen is. Waarin we steeds minder zekerheid hebben. Er is angst voor onze gezondheid, voor onze financiële zekerheid, voor de verdeling en voor waar de wereld heen gaat. Het oude is langzaam aan het afbrokkelen, en het nieuwe wil geboren worden. Altijd als er iets nieuws wilt ontstaan, moet eerst het oude afgebroken worden en dat is vaak heel chaotisch en kan ook pijnlijk zijn.

Ik zie dit juist als een enorme kans voor ons als mens. Vaak is er een crisis nodig om iets te veranderen en we zitten nu met zijn allen in een crisis op vele vlakken. Dit is de perfecte tijd om binnen jouw zelf het oude te laten afbranden zodat jij het nieuwe weer kunt aannemen. Want JUIST in een tijd waar veel chaos en onrust is, is het belangrijk om niet op de wachtstand te gaan en in de overlevings modus te gaan zitten. Het is nu belangrijker dan ooit dat jij, ongeacht wat er gebeurt in de wereld uit de angst en het piekeren komt en die shift gaat maken naar liefde, vertrouwen en overvloed. Dat jij een leven voor jezelf gaat creeren op basis van vrijheid dat helemaal in lijn is met jouw verlangens en jij gaat leven op jouw voorwaarden.

Welke kant die wereld opgaat, dat bepalen wij zelf. Ik geloof dat die nieuwe wereld die we graag willen zien niet zomaar komt aanwaaien, maar wij samen die nieuwe wereld kunnen creëren. Want hoe cliché het ook is, die verandering die je wilt zien begint bij jezelf.

Verandering komt namelijk van binnen uit en de wereld buiten ons is altijd een spiegel van de wereld binnen ons.  Om samen een betere wereld te creëren, zullen we eerst naar binnen moeten gaan en werken aan wat we zelf mogen gaan loslaten. Oude pijn, oude overtuigingen en patronen die jou nu echt niet meer dienen en vast houden in het verleden waardoor je dit onbewust steeds weer opnieuw manifesteert. Door dit echt los te kunnen laten op een dieper energetisch en ook fysiek niveau en het te transformeren, voel jij je veel beter en gelukkiger en zul jij ook anders gaan handelen en andere situaties gaan aantrekken. Jij zult tegen de stroom van angst en verkramping ingaan en daarom juist bijdragen aan liefde en vertrouwen.

Vroeger dachten we dat mensen nu eenmaal zijn zoals ze zijn. Nu weten we dat gedrag vaak komt uit oude en onbewuste programmeringen en dat we die volledig kunnen herprogrammeren, het is nu zelfs wetenschappelijk bewezen dat jij zelfs jouw eigen DNA kan veranderen door te werken aan je innerlijke staat van zijn! We hebben niet zoveel controle over wat andere mensen doen, maar we kunnen wel onze eigen innerlijke wereld veranderen.

Door hier helemaal verantwoordelijkheid over te nemen en mee aan de slag te gaan, zul je merken dat er van alles voor je gaat veranderen. Je kunt dan in een wereld die nu nog draait op veel angst en verdeeldheid, terug komen naar liefde, vertrouwen en verbinding. En daarmee ben jij al een deel van de ware revolutie want in een wereld vol met angst is liefde altijd het antwoord! Hiermee neem jij weer leiderschap over je eigen leven, en kun je  weer zelf het leven gaan creëren die jij wilt zien, op jouw eigen voorwaarden. Je komt uit de slachtoffer rol, en daarmee komt je creatie kracht weer vrij.  

En dit doe je door wat ik noem 'het innerlijke werk' te doen.

Door het online Let Love Rule programma heb ik geleerd mezelf liefde te geven en met een open hart door het leven te gaan. Het heeft mijn hele leven verandert. Ik ben getransformeerd van een uitgeputte, gestressde en onzekere vrouw naar een zelfverzekerde, energieke en stralende dame!

— Kelly Cockaert

Ergens weet jij dat er zoveel meer in jou zit en dat er zoveel meer in het leven zit...

Je bent niet gemaakt om...

  • Altijd 'aan' te staan, elke dag stress te ervaren en jezelf te bewijzen
  • te leven voor anderen in plaats van jezelf
  • altijd maar moe te zijn
  • en vlagen van geluk te voelen.

Je bent gemaakt voor zoveel meer. Je bent gemaakt om persoonlijke groei door te maken, je bent gemaakt om jouw pijn om te zetten in kracht, je bent gemaakt om je verlangens te realiseren, om te genieten van het leven en je echt te verbinden met anderen. Om te doen wat goed is voor jou, in plaats van te doen waarvan je denkt dat er van je verwacht wordt of waarvan je denkt dat het nu eenmaal zo hoort of nu eenmaal zo is. Jij bent hier om jouw leven te gaan creeren op jouw voorwaarden. En dit kan allemaal. Alles waar jij echt naar verlangt dat is beschikbaar voor jou.

De hoogste vorm van leren, is ontleren

Je moet er alleen wel wat voor doen en ook vooral weten hoe je dit kan doen. Het Let Love Rule programma is een programma om de relatie met jezelf compleet te transformeren en los te laten wat jou nu nog klein houdt.

We hebben allemaal bewust of onbewust een geloof dat we niet genoeg zijn zoals we zijn. Het is onze universele pijn, die ons ook verbind. We zijn bang dat we niet genoeg doen, niet genoeg presteren, niet knap of dun genoeg zijn, niet sociaal genoeg zijn, niet moederlijk genoeg zijn, niet grappig genoeg zijn… en ga zo maar even door. We zijn bang om onze authentieke zelf te zijn en die ook aan de wereld te laten zien. We leven vaak vanuit het gevoel van tekort en hebben constant haast, waardoor we alleen maar meer tekort creeren. Onbewust neemt dit stemmetje het van je over en ga je hier vaak naar handelen. Hierdoor ga je jezelf met anderen vergelijken, ben je vaak hard voor jezelf, pieker je vaak, voel je een bepaalde leegte en ga je dit geluk buiten jezelf zoeken en onderweg raak je jezelf vaak een beetje kwijt onderweg.

Tegelijkertijd hebben we ook allemaal dezelfde verlangens. Om volledige innerlijke vrijheid te ervaren, om je niet meer zo druk te maken om wat anderen van je vinden, om je geliefd, gezien en geaccepteerd te voelen. Om te doen waar je echt blij van wordt en waar je voldoening van krijgt.  Om echte verbinding te kunnen voelen met jezelf, anderen en het universum. Om volledig jezelf te kunnen zijn.   Om overvloed te ervaren in gezondheid, liefde en geld.

Dit is iets wat van binnen komt, en waar we mee aan de slag gaan in dit programma.  Op het moment dat jij komt vanuit een plek van liefde voor jezelf, verandert ook de relatie die jij hebt met de wereld om jou heen. Jij bent dan niet meer afhankelijk van omstandigheden of mensen buiten jou om jezelf goed te voelen. Je bent dan niet meer geluk aan het najagen, maar voelt altijd een intern geluk.  Als de angst om niet goed genoeg te zijn, onze universele pijn is, is zelfliefde het medicijn.

In dit programma ga je leren hoe jij om kan gaan met gedachten, emoties, onbewuste programmeringen en patronen. Deze methode heeft al bij duizenden mensen voor blijvend resultaat gezorgd en het werkt omdat je net dat laagje dieper gaat, je gaat kijken naar de oorzaak in plaats van de symptomen. Dit proces gaat nog verder dan 'alleen' gedachtes ombuigen. Onder bepaalde stugge patronen zit vaak een oude pijn die opgeslagen zit in je systeem. Dit loslaten gebeurt op energetisch en fysiek niveau en niet op het niveau van je gedachten. In dit programma leer je de angel die het oude vast te houden te transformeren, zodat alles weer in beweging kan komen.  

Op het moment dat jij weer helemaal weet wie jij echt bent en wat jij echt wilt, kun je keuzes gaan maken vanuit liefde in plaats van angst. Vanuit die plek is alles mogelijk omdat je dan simpelweg magnetisch wordt. Op het moment dat jouw staat van zijn veranderd, zullen jouw acties veranderen en zal de realiteit om je heen veranderen.

De weg hieruit, is de weg naar binnen 

Hoe ik dit zo zeker weet? 

Ik ben hier zelf doorheen gegaan en heb tuinduizenden vrouwen geholpen hetzelfde te doen.

Dit is mijn verhaal

Nadat ik was afgestudeerd van de Erasmus Universiteit in Rotterdam, kwam ik erachter dat de banen waarop ik solliciteerde, banen waren die ik eigenlijk helemaal niet wilde. Behalve dat ik midden in een economische crisis zat waar ik moeilijk aan een baan kwam, wist ik ineens niet meer wat ik echt wilde en viel heel mijn toekomst plan in duigen. Zonder me constant vast te kunnen houden aan presteren, kwam ik al snel in een depressie terecht die ook niet op te lossen viel door bezoekjes aan de psycholoog.  Ik ben zelf op zoek gegaan naar waarom ik me zo voelde en wat dan wel zou werken. Ik begon aan mijn Ph.D. om te onderzoeken hoe je bedrijfsculturen ethischer kunt maken door middel van spiritualiteit en oefeningen zoals meditatie en mindfulness. Hierdoor kwam ik op alle wetenschappelijke onderzoeken hierover, en besloot om dit zelf te gaan toepassen. 

Op dat punt zat ik midden in mijn depressie en verslavingen. Ik had elke avond alcohol nodig om de dag te kunnen vergeten en was altijd maar bezig met mezelf te 'fixen'. Af te vallen, nog meer boeken te lezen, toch nog meer te presteren. Toen ik eindelijk naar binnen keerde, en mijn eigen innerlijke wereld observeerde merkte ik dat ik mijn ergste vijand was. Ik vond het nooit goed genoeg wat ik deed.

Mijn ‘niet goed genoeg stem’ stond ongeveer 24 uur per dag op maximaal volume. Ik bekritiseerde mezelf vaak en vond mezelf nooit goed genoeg. Ik was het vertrouwen in mezelf kwijt geraakt en wist niet meer zo goed wie ik was en wat ik nu eigenlijk wilde. Ik had veel te lang gedaan wat ik dacht dat ik moest doen om te voldoen aan een bepaald plaatje.

In de tijd die volgde ben ik aan de slag gegaan met vele coaches en healers en heb ik zelf veel opleidingen gevolgd om het menselijke systeem volledig te begrijpen en ook te kunnen herprogrammeren en transformeren. Ik kwam erachter dat er nog een hele hoop oude pijn in mij zat, waar ik helemaal geen weet van had en leerde hoe ik dit kon loslaten en transformeren.

"Toen ik veranderde, veranderde de wereld buiten mij met mij mee"

Ik was in middels gaan geloven dat ik 'stuk' was en er iets mis met mij moest zijn. Maar toen ik dit werk ging doen kwam ik erachter dat er eigenlijk niks mis was met mij. Ik had gewoon nooit geleerd, net als de meeste anderen, hoe mijn innerlijke systeem werkt en hoe ik dit kon herprogrammeren. Ik probeerde steeds de oplossing buiten mezelf te vinden door nog meer te doen en nog meer te presteren, alleen daar lag mijn geluk niet. 

Je geluk zit altijd van binnen, en is niet afhankelijk van uiterlijke omstandigheden. Ik kreeg helderheid en wist weer waarom ik hier op deze wereld was. Nadat ik mijn coaching opleidingen heb gevolgd, heb ik een one way ticket naar Bali geboekt waar ik zes jaar lang gewoond heb. Vanuit daar heb ik online mijn business gestart en op basis van acht jaar ervaring met duizenden mensen die ik door dit proces heen heb begeleid, heb ik dit online programma ontwikkeld. Dankzij dit bedrijf kunnen wij overal ter wereld wonen en hoeft mijn man niet te werken en kan er fulltime voor de kinderen zijn. En geloof me, ik heb lange tijd enorme blokkades gehad als het ging om geld verdienen, waardoor ik altijd in tekort leefde. Ook dit heb ik kunnen herprogrammeren door de stappen in dit programma. Je kunt dit toepassen op alle aspecten van jouw leven die je wilt veranderen. Je gezondheid, je relaties, je financiële situaties, je zelfbeeld en je werk. Door hier steeds weer doorheen te lopen kun jij jouw realiteit volledig transformeren.

Wat ik merkte is dat toen ik ging werken aan mijn innerlijke staat, mijn wereld mee veranderde. Terwijl toen ik al mijn energie richtte op het veranderen van mijn buitenwereld, er weinig gebeurde en ik nog steeds niet gelukkig was. Je creëert vanuit jouw staat van zijn. Komt deze staat uit angst om niet genoeg te zijn, te doen of te hebben zul je altijd in tekorten leven. Terwijl als jij je innerlijke staat kan herprogrammeren naar liefde, rust en vertrouwen, zul je ook overvloed gaan ervaren in je leven. Het leven overkomt je niet meer, maar je kunt zelf in de creator rol stappen om jouw leven, op jouw voorwaarden te scheppen. 

Ik woon nu met mijn man en kinderen in Ibiza en deels in het eiland vlakbij Nieuw Zeeland, waar we geheel zelfvoorzienend wonen. Ik heb inmiddels tienduizenden vrouwen mogen helpen met mijn online Let Love Rule programma, coaching en boek. Ik weet dat dit innerlijke werk ook echt een blijvende transformatie oplevert, omdat ik dit zelf heb ervaren en omdat ik dit ontelbaar vaak heb gezien. 

Mijn missie is dan ook om dit zo breed mogelijk aan te bieden. Ik geloof namelijk oprecht dat jouw eigen heling en transformatie bijdraagt aan een mooiere wereld die we samen kunnen creëren. 

Jouw heling is wat de wereld heelt

"Toen ik mij inschreef zat ik niet lekker in mijn vel... Daarnaast ben ik vorig jaar begonnen met een promotieonderzoek en merkte ik dat ik niet goed wist wat ik hierin nu precies wilde en of ik wel de juiste dingen aan het doen was.  

Via Instagram kwam ik het programma van Nadja tegen. Ik vond het een behoorlijke investering, maar ik besloot het mezelf te gunnen en in te stappen. En ik probeerde zo goed mogelijk alle oefeningen te doen. Niet alles lukte, maar veel ook wel en waar ik trots op ben is dat ik nu elke ochtend mediteer (vaak ook echt wel lang) en ik heb het idee dat dit me vooral heel veel heeft gebracht!  

Wat ik heb geleerd, is om veel beter te luisteren naar mijn lichaam. Wat heb ik nodig? Ook heb ik geleerd minder kritisch te zijn op mezelf en anderen. De les: "iedereen doet altijd z'n best en wil het beste voor zichzelf en anderen" is een soort levensles voor mij geworden. Ik ben hiervan overtuigd! En door dit de hele tijd in mijn achterhoofd te houden kan ik milder zijn naar anderen en ook naar de fouten die ik zelf maak. "Ik wist toen ook niet beter. Ik deed m'n best." Maar ik probeer er tegelijkertijd wel van te leren! Dat geeft een hoop rust. Verder heb ik geleerd om opener te zijn naar anderen over mijn gevoelens en mezelf wat meer te laten zien. Ook heb ik geleerd meer los te laten en mee te gaan op de flow van het leven. En erop te vertrouwen dat dingen wel 'goed komen'. Verder probeer ik meer keuzes te maken vanuit liefde en minder vanuit angst. "

Hanneke

Over Nadja

Nadja van Osch is de auteur van Love Revolution, podcast host van de Let Love Rule podcast en de oprichter van het succesvolle online Let Love Rule programma.

Ze is een autoriteit op het gebied van mindset, zelfliefde en manifestatie en heeft in de afgelopen acht jaar tien duizenden vrouwen geholpen om de shift te maken van angst naar vertrouwen en een leven te creëren op hun eigen voorwaarden. Haar visie is dat een betere wereld begint bij jezelf en bij het innerlijke werk, omdat als jij heelt jij ook de wereld heelt.

Nadja woont met haar man en kinderen deels in Ibiza en deels op een eilandje vlakbij New Zeeland waar ze zelfvoorzienend leven.  

"Het Let Love Rule programma heeft mij zoveel gegeven. Of eigenlijk heb ik mezelf zoveel kunnen geven door het programma. Ik geef mezelf nu veel meer aandacht en liefde. Bijvoorbeeld door dagelijks te mediteren. Dit is voor mij 1 van de belangrijkste inzichten geweest. Door het dagelijks mediteren is er een flow ontstaan waarbij ik mezelf veel bewuster ben van mijn gevoelens en hier ook veel beter mee om kan gaan, maar ook allerlei inzichten over familie relaties, relaties met geld, liefdes relaties hebben mij ontzettend veel gebracht. Ik heb zaken los kunnen laten waarvan ik niet eens wist dat ik er last van had. Bewustwording is echt de eerste stap naar genezing denk ik en het Let Love Rule programma geeft je deze inzichten, maar ook allerlei tools wat je met de inzichten kunt doen.

Door het programma heb ik nu na 17 jaar kunnen stoppen met het slikken van antidepressiva tegen een paniekstoornis. Dit wilde ik al zo lang en ben zo blij dat me dit nu eindelijk gelukt is. Het geeft mij zoveel kracht dat ik nu mezelf kan helpen ipv een pilletje nodig heb.

Wat wel belangrijk is, als je echt een vordering wilt doormaken, is het programma echt te volgen op de manier hoe het gegeven word. Geef jezelf af en toe een schop onder je kont als je merkt dat je bijvoorbeeld geen zin hebt in de opdrachten of om weer te gaan mediteren. Hoe minder zin je hebt, hoe harder je het nodig hebt waarschijnlijk. Het is je ego dat je tegen wilt houden en je bij het veilige oude vertrouwde wilt laten. Luister hier vooral niet naar."

Annemarie

Jouw zijn in lijn brengen 

Op het moment dat jij weet hoe jij jouw staat van zijn kan veranderen en in lijn kunt brengen met jouw verlangens zal er meer mogelijk zijn dan je ooit had kunnen bedenken voor jezelf

GET IN LINE, STAY IN LINE

Het is misschien een woord die je vaker voorbij hoort komen, het woord 'alignment'. Klinkt leuk, maar wat is het nu concreet? We zijn gewend in een soort van constante 'doe' modus te zijn en zijn vaak altijd bezig met het volgende doel. Dit doen we door meer en harder te werken en te proberen het resultaat hiermee te veranderen of te versnellen. Je bent als het ware horizontaal bezig. Je wilt van A naar B komen en denkt bij B iets te krijgen wat je beter laat voelen.

Op het moment dat je gaat werken met alignment, ga je het spel des levens op een heel anders level spelen. Je gaat leren om dingen verticaal te veranderen. Om eerst iets te veranderen in het energieveld door jouw staat van zijn te veranderen. Je gaat leren om te werken met het universum, zodat je niet alles meer alleen hoeft te doen. En je gaat leren om jouw gedachten, overtuigingen en ook emoties in lijn te brengen met jouw verlangens. Je stapt als het ware in een nieuwe versie van jezelf. Een die meer komt vanuit liefde en vertrouwen en daarmee verander je in weze jouw realiteit en trek je meer liefde en overvloed aan.

Ik ben het leven steeds meer gaan zien als een spel waarvan ik mijn eigen spelregels bepaal en waarin alles mogelijk is. Ik had nooit gedacht dat het voor mij mogelijk zou zijn om financiele vrijheid voor mijn hele gezin te creeren. Sterker nog, ik voelde me vroeger afhankelijk van een man en dacht dat ik zelf nooit geld kon verdienen. Ik geloofde vroeger dat een fijne en langdurige relatie nooit voor mij weggelegd zou zijn en ik nooit een functioneel gezin zou hebben voor als ik ooit kinderen zou hebben. Ik dacht dat ik altijd ongelukkig zou worden van werk en dat een leven waar ik mocht doen waar ik blij van zou worden niet realistisch was.

Kortom, alles wat ik vroeger als onmogelijk zag of niet realistisch is nu mijn realiteit. Doordat ik op een hele andere manier te werk ga. Deze manier is niet alleen veel effectiever, het is ook nog eens vele male leuker. Omdat het betekent dat jij gaat werken aan je NU al goed voelen.

Dit is wat je in het programma gaat leren en waar wij samen mee aan de slag gaan.

Wat krijg je uit dit programma? 

Als jij dit hele programma hebt doorlopen en de opdrachten hebt gedaan en hebt geïntegreerd in jouw leven, dan zal je de volgende dingen ervaren...

  • Je wordt niet meer de hele dag meegesleurd door al je gedachten, maar je hebt meer rust in je hoofd en kan zelf de keuze maken hoe je op iets reageert. 
  • Je snapt het verschil tussen je ego (de gedachten uit angst) en jouw waarheid (liefde) en kan voor liefde kiezen in plaats van te leven vanuit angsten.
  • Je bent meer in het hier en nu en kan meer van de kleine dingen in het leven genieten, omdat je niet meer op auto pilot leeft. 
  • Je bent niet meer zo hard voor jezelf, maar hebt juist meer compassie en je bent liever voor jezelf. Je kan jezelf meer accepteren zoals je nu bent.  
  • Je hebt de juiste manifestatie tools in handen om jouw droomleven te creëren van binnenuit. Je begrijpt het concept van alignment en weet wat je moet doen om een nieuwe realiteit te creeren vanuit een staat van vertrouwen in plaats van stress.
  • Je hebt geen last meer van dat ‘niet goed genoeg’ stemmetje. Misschien dat dat stemmetje nog wel boven komt, maar jij hoeft er niet meer naar te luisteren of op te reageren. 
  • Je maakt makkelijker keuzes omdat je leert om contact te maken met je innerlijke weten. Je weet precies wat je wilt en hebt helderheid en duidelijkheid in wie je bent en wat jij wilt in het leven, in plaats van dat je bezig bent met wat anderen vinden. 
  • Je ontwikkeld een steeds gezondere relatie met jezelf en met anderen. Je leert om je grenzen aangeven en nee zeggen. Je hoeft geluk en validatie niet meer buiten jezelf te zoeken, omdat je weet hoe jij jezelf dit kan geven.
  • Je leert om geluk van binnen uit te halen, zonder dat je bevestiging of validatie van de buitenwereld nodig hebt! Daarom kan jij jezelf toestemming geven om 100% je eigen authentieke, meest stralende zelf te zijn.

Wat behandelen we per module?

HET PROGRAMMA IN HET KORT

Module 1: Uit je hoofd komen - In de eerste week beginnen we met leren hoe jij meer uit je hoofd kunt komen en meer contact kunt gaan maken met jezelf. Om dit werk te kunnen gaan doen, zul je weer moeten leren om volledig te gaan voelen en jezelf te leren kennen.

Module 2: Bewustwording - Onze mind is een fantastische verhalenverteller. We hebben allemaal bepaalde geloofsovertuigingen in ons onbewuste systeem, die deze gedachten aansturen. We beginnen met het in kaart brengen van hoe jouw innerlijke programmeringen eruit zien. Alleen waar jij bewust van bent, kun je namelijk veranderen.

Module 3: Heling en loslaten - We hebben allemaal wel oude overtuigingen en oude pijn die we mee dragen. In deze module gaan we dit loslaten en transformeren. Je kunt alleen het nieuwe aannemen, als je het oude loslaat en hiermee ruimte maakt. Dit is het diepere werk, waar we gaan naar de oorzaak die voor echte, blijvende transformatie gaat zorgen.

Module 4: Herprogrammering - Nu je het oude hebt kunnen loslaten, gaan we beginnen met het herprogrammering van je innerlijke systeem. Je kunt nu het nieuwe gaan aannemen en dit ook gaan belichamen. Dit is waar het leuk wordt en je de nieuwe versie van jouzelf gaat zien verschijnen.

Module 5: Zelfliefde - Komen vanuit een plek van liefde in plaats van angst, is de formule naar een magisch leven en meer geluk. De relatie met jezelf, is de basis van alle andere relaties die jij hebt. Door de relatie die jij hebt met jezelf te transformeren, transformeer jij ook je leven. Als onze universele angst is om niet genoeg te zijn, is zelfliefde het medicijn.

Module 6: Manifestatie - Door jouw innerlijke wereld te veranderen, moet de wereld buiten jou met je mee veranderen. In deze module ga je leren om intentioneel jouw leven te manifesteren waar jij altijd van gedroomd hebt. Je leert alles in lijn te brengen met jouw verlangens en te co-creeren met het universum.

Is dit programma voor mij?

Het online Let love Rule programma is voor jou als jij je herkent in een of meer van de volgende punten:

  • Als je alles voor iedereen wilt zijn, maar jezelf te vaak voorbij rent. Te hard bent voor jezelf en/of teveel druk op jezelf legt. Als al jouw ambities nog wel eens de overhand krijgen, wat ten koste gaat van jezelf.
  • Je wilt leren om meer voor jezelf te gaan kiezen, liever voor jezelf te zijn en meer rust in je leven te krijgen. Je bent misschien hooggevoelig en trekt je veel te veel aan van wat anderen van je vinden. 
  • Je merkt dat je nog vaak liefde en bevestiging zoekt buiten jezelf. 
  • Je hebt vaak last van dat vervelende ‘niet goed genoeg’ stemmetje. 
  • Je weet je dat er nog veel meer in je zit. Dat je jezelf nog steeds ergens ‘klein’ houdt omdat je naar dit stemmetje luistert die komt vanuit angst en tekort.
  • Je nog teveel voor anderen leeft in plaats van dat je helemaal voor jezelf kiest. 
  • Je nog veel opereert vanuit de masculiene energie en graag overal controle over wilt hebben maar merkt dat dit niet werkt en je vooral uitput
  • Je meer plezier, lichtheid en overvloed wilt gaan ervaren in het leven
  • Je verlangt naar een gevoel van vertrouwen en rust en wilt je gedragen voelen door het leven.

En je bent klaar om hier werk in te steken.

Voor wie is dit programma niet?

  • Dit programma werkt simpelweg niet als jij niet werkt. Uiteindelijk kan ik het werk niet voor jou doen, dit moet je toch echt zelf doen. Als je het werk niet toepast is dit een beetje hetzelfde als op de bank met een zak chips in je hand naar een fitness programma kijken. Je weet wat je moet doen om fit te worden, maar je zal daadwerkelijk van de bank af moeten komen en het moeten doen om ook echt fit te worden. 
  • Dit programma is niet voor mensen die een quick fix willen. Dit is een lange termijn aanpak waar je echt naar de dieper liggende oorzaak gaat en daar aan gaat werken. Dit is een gehele mindset transformatie om iets wat je waarschijnlijk al je hele leven doet blijvend te veranderen.  

Dit zeggen anderen over het programma




BEKIJK HET VERHAAL VAN PAULINE

"Alles wat Nadja beloofd maakt ze dubbel en dwars waar. Ik heb meer rust en zelfvertrouwen, kies veel meer voor mezelf en zelfs andere mensen merkten op dat ik 'anders' ben en er stralend uit zie." 


ONLINE PROGRAMMA

LET LOVE RULE

 €497 (eenmalig)

of €166 in drie termijnen

IK BEN ER KLAAR VOOR!
  • Het volledige Let Love Rule programma
  • Met video’s, audio meditaties en werkboeken  
  • Levenslang toegang tot het online programma
  • BONUS: twee maanden gratis toegang tot de House of Deeprelax yoga nidra sessies 
  • BONUS: Toegang tot de driedelige serie 'Stap in je vrouwelijke superkracht' t.w.v. €37

Geen resultaat = geld terug

Ik neem het risico voor jou. Ik geloof namelijk oprecht dat iedereen die hiermee aan de slag gaat en dit werk ook echt in de praktijk toe past een verschil gaat ervaren.

Het enige wat ik van jou vraag is om er echt voor te gaan tijdens dit programma. Wat ik wel kan doen is jou de juiste tools en kennis te geven. Wat ik niet kan doen is het werk voor jou doen, en alleen als je het werk gaat doen zul je een verschil merken. Als jij kunt laten zien dat je alle opdrachten hebt gedaan en geen resultaat ziet - geef ik jou 100% van jouw aankoopbedrag terug.

Ik geloof namelijk in tevreden klanten en mocht dit programma jou helemaal niks hebben opgeleverd, dan is dit niet het juiste programma voor jou geweest.

Veelgestelde vragen

Wat als ik dit programma niks vind?  

Als je er echt helemaal niks aan hebt gehad en alle oefeningen hebt gedaan en dat kan laten zien, dan krijg jij 100% je geld terug. Ik geloof niet in ontevreden klanten en sta zelf helemaal achter dit programma. Ik neem daarom het risico voor jou! 

Ik heb nu geen tijd! 

Geen probleem, dit programma zal altijd in jouw bezit zijn. Je kan het dus gewoon weer oppakken als je wel weer tijd hebt! Dat is het fijne van online kunnen werken en leren. Je hebt altijd en overal toegang tot dit programma en kan het zelfs in de trein doen!

Is dit iets voor mij?  

Als jij jezelf herkent in de punten van deze pagina en nu klaar bent om verantwoordelijkeid te nemen hiervoor, dan is dit programma perfect voor jou. 

Is dit ook voor mij als ik geen trauma heb ?  

Zeker weten. Je hoeft geen heftige trauma's te hebben of een lastige jeugd te hebben gehad. De meeste mensen hebben dit niet maar merken toch bepaalde patronen terug komen in hun leven. Dit komt omdat we allemaal wel oude pijn hebben opgeslagen die ons systeem vast zet. Ookal lijkt die oude pijn nog zo onbenullig.

Hoeveel tijd kost dit programma?  

Elke twee weken komt er een module vrij. Je zou dit optimaal kunnen toepassen als je hier elke dag even een kwartiertje tot half uurtje tijd voor maakt. Iedereen kan dit op zijn eigen tempo doen en je kunt een pauze nemen en het later weer oppakken.

Ik heb al programma's gevolgd over manifesteren, wat is het verschil hiermee?  

De laatste module gaat specifiek over manifesteren en het co-creeren met het universum en dus ook vertrouwen kunnen hebben in het leven en je gedragen voelen door het leven. Alles wat ervoor komt is dieper mindset en energetisch werk wat echt gaat over tot je kern komen en oude stukken die maar blijven terug komen los kunnen laten. Dit gaat verder dan alleen werken met gedachten en overtuigingen, je leert ook op fysiek en energetisch niveau los te laten en anders om te gaan met emoties.

Hoelang heb ik toegang tot dit programma? 

Elke twee weken komt er een module vrij. Hierna blijven de modules online staan en heb je dus levenslang toegang hiertoe.  Dit geeft je de kans om zelf keer op keer weer door het programma heen te gaan, de meditaties te luisteren en de oefeningen te doen.

Wat is het verschil tussen het programma en het boek Love Revolution? 

In het boek neem ik je mee in hoe het innerlijke werk eruit ziet aan de hand van mijn eigen ervaringen en kennis. Dit geeft je vooral inzicht en kennis, terwijl het programma je echt begeleid in het doen van je eigen innerlijke werk en het integreren hiervan in je leven.

Wat is het verschil met een 1:1 traject.  

Binnen het 1:1 traject krijg je elke twee weken een privé sessie samen met mij, dus volledige 1:1 begeleiding en een traject dat volledig op jou is afgestemd . Hiervoor zijn maar een aantal plekken per jaar en is een investering van 1500 euro per maand vanaf drie maanden en hier heb ik een klantenstop op. Het online programma geeft je het proces en de tools die je ook krijgt in het privé traject.


OUD DEELNEMERS OVER 'LET LOVE RULE'

Als je helemaal tot hier bent door gescrold dan vertrouw ik erop dat er iets in jou voelt dat de weg naar binnen voor jou het antwoord is, anders zou je hier niet zijn. Tegelijkertijd zal er waarschijnlijk een stemmetje zijn vol met twijfels, die zich afvraagt of je dit niet gewoon een ander keertje moet gaan doen.

Herkenbaar?

Enerzijds willen we zo graag in ons volle potentieel stappen en doen waar we voor gemaakt zijn. Anderzijds zijn we ook bang voor onze eigen grootsheid en hebben we een stemmetje die je graag wilt houden waar je bent, want dat is zo lekker veilig. Alleen je groei zit niet in comfortabel zijn, die zit in dingen doen die je spannend vindt.

Die verandering zit hem in het luisteren naar de stem van je intuïtie die jou ergens naar toe leidt en daar naar handelen. En de stem van je ego die je klein en veilig wilt houden , vriendelijk bedanken zodat jij jezelf toestemming kan geven.

Lieve vrouw, gaat dit jouw eerste stap zijn naar meer liefde en vertrouwen waarbij jij kiest om het stemmetje dat komt uit angst even te laten voor wat het is? Dan verwelkom ik je heel graag in het programma en gaan wij samen aan de slag!

"In a world that profits from our fear and self doubt, choosing love is the true revolution. Come and join us here! #loverevolution

© 2021 Nadja van Osch